Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα μας είναι οι εξής:

  • Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Για αγορές άνω των 100€ μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με δόσεις. Έως 36 έντοκες δόσεις ή 6 άτοκες δόσεις (Πιθανόν). Το ποσό των δόσεων αφορά την καθαρή αξία των προϊόντων, χωρίς δηλαδή τα έξοδα αποστολής.
  • Με αντικαταβολή μετρητοίς τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα, η οποία επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής 3,5 € ανά παραγγελία. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν είναι δυνατή όταν στην παραγγελία υπάρχει προϊόν αξίας μεγαλύτερης των 1.000 €.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με fax, στο 2651-68493, προσθέτοντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.
    • Τράπεζα Πειραιώς
      • Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR48 0171 6010 0066 0113 9438 243

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές των προιόντων γίνονται κατα κανόνα με Ταχυμεταφορές (Courrier). Ανάλογα με το βάρος θα ενημερώνεστε πριν το τέλος της παραγγελίας σας για το κόστος αποστολής τους που θα κυμαίνεται από 5-20 €.

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας. Για αγορές εκτός Ελλάδας θα ενημερώνεστε με email το ακριβές κόστος αποστολής.